Enkelt och gratis

Appen på 1 minut!

Card4Action samlar olika intressenter till samma mötesplats, MY-CLUBROOM!

1. Användare

Laddar ner appen för information och erbjudanden från olika arrangörer, samt kunna dela profilkort med nya vänner.

2. Platsvärdar

Vill informera och enkelt kunna dela kontaktuppgifter med besökare och kunder.

3. Arrangörer

Vill erbjuda sina besökare en bättre upplevelse och partners nya affärsmöjligheter.

4. Partners

Marknadsför och erbjuder sina tjänster direkt till besökare som är IN-CHECKADE.

Kort om vår historia

2003

Solheim Cup, golftävlingen mellan USA`s och Europa`s främsta damgolfare genomförs med ny teknik för biljetter och sponsorlogistik till över 100.000 besökare och åskådare. Anders Nilsson (grundaren av Card4Action) var ansvarig för delar av IT struktur och logistiken med sitt dåvarande bolag. Här deltog även Annika Sörenstam som den stora världsstjärnan i tävlingen som Europa vann.

2013

Idén om digitala profilkort och medlemskap för event och föreningar prövades på olika intressenter under namnet Member1.

2017

Vid en entreprenörstävling på Åland träffades Anders Nilsson och Kim Kalmer (Digitalt utvecklingsansvarig i Card4Action) och började tillsammans ta fram grunden till appen och projektet - Card4Action, på ett affärsnätverk i Stockholm

2019

Bolaget Card4Action AB startas upp av Anders Nilsson och Kim Kalmer. Tanken är att finna flera aktiva lösningar för stora publikevenemang.

2020

Coronapandemin ändrar focus ändras från publika evenemang till golfsporten. Annika Sörenstam kliver in som delägare och partner.

2021

Första aktiviteterna med MY-CLUBROOM genomförs på flertalet affärsnätverk och event.

Våra värderingar

Alla framgångsrika företag styrs av tydliga värderingar. Här är vad vi tror på:

Möten

Fler möten mellan människor skapar bättre förutsättningar för vänskap, trygghet och lycka. Tillsammans gör vi saker bättre och roligare för flera.

Integritet

Våra användares integritet är en grundförutsättning för vår produkt och vårt arbete. Våra användare delar information på sina egna villkor. Vi skall förtjäna våra användares förtroende.

Samarbete

Vi vill och kan samarbeta med de flesta. Vi vill hjälpa andra att växa med allt det vi gör. Oavsett om det kunder, kollegor eller andra plattformar.

Transparens

Öppen och tydlig kommunikation med alla som berörs gör det lättare och lära av både med- och motgång, samtidigt som det svetsar samman kollegor och arbetsgrupper.

Förtroende

Förtroende mellan delägare, bolagsledning, medarbetare, kunder o partners, är viktigt för att känna arbetsglädje och lyckas med vårt uppdrag.

Besök Card4Action