Glada människor på en mässa

Gör konferenser mer effektiva!

Din mobila informations och mötesplats
för kunder, medlemmar och vänner!

MY-CLUBROOM - QR koden till din informations och mötesplats i mobilen. Mötesplatsen du själv skapar med aktuell information och eventuella erbjudanden. Allt för att du enkelt och effektivt skall hålla kontakten med kunder, medarbetare, medlemmar och gäster. Som gör det både enklare och roligare att bjuda in till möten och event via inbjudningar, trycksaker, mässmontrar, sponsorskyltar och på din hemsida. Din egna mötesplats där IN-CHECKADE personer direkt kan ta del av all din mest aktuella information och dina eventuella erbjudanden samt möjligheten att dela kontaktuppgifter och nätverka med andra personer du bjudit in. Ett effektivt, mätbart och lönsamt verktyg för alla typer av möten & event. Oavsett om det sker i verkliga livet eller digitalt.

Hjälp att minnas möten med aktuell information och vilka du träffar!

En plattform som anpassas med din profil och innehåll för dina önskemål och behov!

Card4
Card4
Card4
Card4
Card4
Card4
Card4
Card4

MOBIL MÖTESPLATS
- GÖR DET ENKELT!

  • Mässor
  • Konferenser
  • Utbildningar
  • Medlemsmöten
  • Säljmöten
  • Utställningar
  • Event
  • Bröllop
  • mm
En hand åker ut ur en telefon och skakar hand med en annan

Snabbt och praktiskt att dela information och samla dina deltagare i mobilen!

Profilkort

Skapas enkelt o gratis av besökarna själva

QR kod

Gör det enkelt att
CHECKA -IN

Praktiskt

All information och erbjudanden på en och samma plats

Minnesvärt

Gör det enklare att spara information och minnas era möten

Några användare

Card4Action och MY-CLUBROOM gör det möjligt för alla typer av golftävlingar att skapa större interaktion mellan spelare, publik o partners. Att skapa mer värde för golftävlingar och andra idrottsevent innebär förbättrad information, upplevelse och därmed nya sponsormöjligheter. Jag ser stora möjligheter för bättre golf- och idrottsevenemang med Card4Action.

Card4Action gör mina nätverksträffar bättre för våra medlemmar. Nya gäster och medlemmar får snabbt och enkelt kontakt och kontaktuppgifter till andra deltagare. Det är även ett bra komplement då någon av våra befintliga medlemmar inte kan närvara IRL. Då kan personen själv CHECKA-IN och dela profilkort även om man medverkar digitalt.

Card4Action gör våra digitala möten och webbinarium bättre för alla medlemmar som vill nätverka. Många deltagare på olika möten vi arrangerar vill knyta nya värdefulla affärskontakter. Då är det både enkelt o praktiskt att kunna erbjuda Card4Action och MY-CLUBROOM för alla besökare som vill nätverka och dela profilkort.

MY-CLUBROOM är en digital plattform som fördjupar kontakten med mina fans o följare. Som professionell rallycrossförare vill jag hela tiden driva utvecklingen framåt. Card4Action erbjuder en unik möjlighet för mina fans och sponsorer, som jag vill dra nytta av. Jag tror nya digitala verktyg innebär en stor möjlighet för all motorsport.

Vårt kärnämne är kommunikation och möteskultur. Card4Action är ett enkelt sätt att både stärka nätverkandet och interaktivitet. Det passar lika bra i fysiska, digitala som hybridmöten. Vi använder oss av Card4Action i våra externa event som Virtuella Mötesmässan och Möteskulturdagen. Vi är mycket tacksamma över samarbetet då det är smidigt, kul och väldigt professionellt.

För mig är Card4Action en handskakning i den digitala världen som skapar möjligheter att få ta hand om mina kontakter. Men det är även ett digitalt mötesrum där jag kan dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper i mitt egna MY-CLUBROOM. Det är här jag kan skapa hopp och inspiration genom att mötas och dela profilkort med intressanta och inspirerande människor.

PRÖVA MY-CLUBROOM FRITT I 1 MÅNAD

Bättre möten ger nya affärsmöjligheter!

Grunden till bra affärer är möten mellan människor. MY-CLUBROOM är er mobila informations och mötesplats som gör era möten bättre för alla!